Välkommen till Kullans Lycka

Fåren bildar navet i mitt företag. Lokalt kött, charkuterivaror och fårskinn är tre viktiga beståndsdelar från djur som är uppväxta på kärlek och omsorg.

Jag finns i Norra Kedum, 15 km sv om Lidköping. Gården är min arbetsplats, där finns djuren och min ateljé. En plats som inbjuder till skapande och harmoni. Är du intresserad av mina produkter säljs de i första hand hos utvalda återförsäljare.

Min kärlek till fåren och min passion för den goda maten går inte att ta miste på!

Varmt välkommen till min hemsida!

Agnetha Björnsdotter Berglund

Nyheter - Kurser & rådgivning

I oktober sätter jag igång med höstens kurser i fårskinnssömnad. I år är det ett nytt upplägg, där man kan boka sig valfritt antal gånger. Läs mer under rubriken "Kurser & Rådgivning". Vi ses!!

Är du nybliven fårfarmare - eller funderar på att skaffa får. Nu finns jag bokningsbar som rådgivare. Läs mer under rubriken "Kurser & Rådgivning"

Att inspirerar andra är en drivkraft för mig. Nu kan du även boka mig som föreläsare till ditt företag eller kompisgäng. Mer information finns under "Kurser & Rådgivning".

Nyheter - Den goda maten

Matfest är ett evenemang som sträcker sig över hela Västra Götaland. En manifestation för den lokala maten. Söndagen den 25:e september mellan kl. 11-16 träffar ni mig på Närebo Gårdsbutik i Lidköping. Varmt välkomna dit och provsmaka nya härliga matkombinationer. Kom och prata mat - och smaka av allt det goda! Fyll den dagen med härliga besök både på gårdar, restauranger, butiker och caféer. Mer information och en digital matkarta hittar ni under: www.lokalproducerativast.se/matfest

Äpplets dag, den 1 oktober kl. 10-15, på Fristorps Gård i Västra Tunhem utanför Trollhättan. Kom och smaka på det goda. Jag finns där med helheten - allt från charkuterivaror till fårskinn!

Söndagen den 9 oktober är det Höstmarknad i Nääs Fabriker utanför Alingsås. En häftig miljö och en härlig höstblandning av produkter av hög kvalité. Lokalt förstås. Jag kommer att finnas på plats! Välkommen!!
Mer information hittar ni på: www.naasfabriker.se

Sociala medier

För att få senaste nytt från Kullans Lycka - följ mig på Facebook eller Instagram. För ett axplock av det senaste som hänt hos mig - klicka på "Instagram-symbolen" nedanför!