Välkommen till Kullans Lycka

Fåren bildar navet i mitt företag. Lokalt kött, charkuterivaror och fårskinn är tre viktiga beståndsdelar från djur som är uppväxta på kärlek och omsorg.

Jag finns i Norra Kedum, 15 km sv om Lidköping. Gården är min arbetsplats, där finns djuren och min ateljé. En plats som inbjuder till skapande och harmoni. Är du intresserad av mina produkter säljs de i första hand hos utvalda återförsäljare.

Min kärlek till fåren och min passion för den goda maten går inte att ta miste på!

Varmt välkommen!

Agnetha Björnsdotter Berglund

Nyheter

Snart snart .... kommer min nya hemsida att lanseras. Det kommer också att bli en förändring med både logo och förpackningar. I samband med Matfest, den 24/9, är det dags för lansering. Då träffar ni mig hos Lena på Café på Klostret i Blomberg. Där kommer jag att finnas med hela mitt sortiment - både maten och de vackra fårskinnen! Mer information kommer med fina erbjudanden - håll utkik!

Nu har du möjlighet att boka höstens kurstillfällen i fårskinnssömnad. För mer information, gå in under fliken "Kurser".

Den 25/8 fick jag ta emot priset för "Årets lokala livsmedelsproducent i Skaraborg 2017". Fantastiskt roligt och hedrande.
Det är ett pris instiftat av Hushållningsställskapet, Lokalproducerat i Väst och Next Skövde.

Nu hoppar även jag på Reko-tåget. Är du intresserad av att köpa lokala produkter direkt från producenten, gå då in och sök på "Reko" på FB. Där hittar du närmaste Reko-ring och dess FB-grupp. Där kan du ansluta dig, beställa varor och träffa producenten på utsatt dag och tid. Ett smartare sätt att handla, helt enkelt ;)

Sociala medier

För att få senaste nytt från Kullans Lycka - följ mig på Facebook eller Instagram. För ett axplock av det senaste som hänt hos mig - klicka på "Instagram-symbolen" nedanför!